Esittely

Olen kolmekymppinen aktiivinen sijoittaja ja bloggaaja.

Aloitin osakesijoittamisen heinäkuun alussa 2016.

Kokemus ei siis ole pitkä. Seuraan markkinoita ja luen analyysejä lähes päivittäin, joten jotakin tietoa aiheesta on jo karttunut.

Vuoden 2017 vaihteessa aloin kirjoittaa blogia, joka onkin nopeasti noussut Suomen suosituimpien sijoitusblogien joukkoon. 

2017 elokuussa tein tunnukset Twitteriin, ja ensimmäisen vuoden aikana seuraajia kertyi jo 1500kpl. Tällä hetkellä olen yksi Twitterin seuratuimmista suomalaisista yksityissijoittajista. Löydät profiilini täältä: https://twitter.com/OsakeKeisari 

Pyrin jakamaan kiinnostavia uutisia ja perusteltuja näkemyksiä.
Talous, yhteiskunta, politiikka ja teknologia kiinnostaa. 

Osakesalkkuni koostuu lähinnä suomalaisista yhtiöistä, koska olen perehtynyt niihin parhaiten, ja niitä on mukavinta seurata. 

Advertisement

2 vastausta artikkeliin “Esittely”

  1. Kyllä on blogistin itsetunto kohdillaan. Hän on aloittanut sijoittamisen vuonna 2016 ja jo nyt pitää blogia sekä kommentoi kuin suuri expertti. Itse aloitin sijoittamisen jo kauan ennen kuin eurovaluutastakaan tiedettiin yhtään mitään, (1990 luvun alussa) mutta en siitä huolimatta koe olevani niin suuri asiantuntija, että katsoisin tarpeelliseksi pitää omaa blogia raflaavalla nimellä.
    Noh, ehkä olen vain vanhanaikainen

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: